Ingyen Opel Hitelkártya az új Astrához  (2004. április 23.)

Nagyobb kép
E hét végétől minden új típusú Astrát vásárló magánszemély ingyen hitelkártyát kap autójához

Az új Opel Astra bemutatkozásával egyidejüleg – azaz e hét végétől - minden új típusú Astrát vásárló magánszemély ingyen hitelkártyát kap autójához. Az Opel - a Magyarországon képviselt autómárkák közül - elsőként kínál ilyen hitelkártyát, amelyet a CIB Bank Rt.-vel kötött megállapodás tesz lehetővé. A 2004. április 24-étől igényelhető – MasterCard Electronic típusú - Opel Hitelkártya révén az új Astra tulajdonosok költségmentesen juthatnak hozzá az akár 45 napos kamatmentes vásárlási lehetőséget biztosító hitelkerethez.

Opel Hitelkártya akár 200 ezer forint vásárlási kerettel

Az Opel Hitelkártyát - a hitelkártyák esetében szokásos gyakorlattól eltérően - egyszerűen, munkáltatói igazolás és közüzemi számla bemutatása nélkül igényelheti a 22. életévét betöltött devizabelföldi magánszemély, aki új Opel Astra személygépkocsit vásárol. Az Opel Hitelkártya a kártyabirtokos számára az első évben díjmentes, így az új Opel Astra-t vásárlók költségmentesen juthatnak hozzá az akár 45 napos kamatmentes vásárlási lehetőséget biztosító hitelkerethez. Az Opel Hitelkártyához alapesetben 100 ezer forint összegű, tetszőleges célra szabadon felhasználható hitelkeret kapcsolódik. Azok, akik az új Opel Astra megvásárlásához a CIB Lízingcsoport valamely finanszírozási konstrukcióját választják, a kártyát 200 ezer forintos hitelkerettel igényelhetik.

Az Opel Hitelkártyával Magyarország egész területén valamennyi MasterCard Electronic emblémával ellátott elfogadóhelyen lehet fizetni. Az Opel Hitelkártya birtokosa egész hónapban vásárolhat és elég havonta rendezni tartozását. A felhasznált összeget - akár 45 napig - semmilyen költség nem terheli, amennyiben a fennálló tartozást határidőre teljes összegben rendezi. A kártya birtokosa választhatja a havonta változó összegű, de a tartozás minimum 10%-át kitevő rugalmas visszafizetés lehetőségét is, ez esetben a teljes elköltött összegre kamat kerül felszámításra.

A biztonságos vásárlás érdekében az Opel Hitelkártyához díjmentesen igényelhető a CIB Mobilbank Kártyafigyelő rendszere, így a CIB Bank automatikusan SMS üzenetet küld a kártyabirtokos mobiltelefonjára a kártyával történt vásárlásról, az elérhető vásárlási keretéről, illetve a törlesztés esedékességéről. A bevezetésre kerülő Opel Hitelkártya az elektronikus csatornák széleskörű támogatottságával rendelkezik: CIB Internet Bank, CIB WAP Bank, CIB24 non-stop telefonos ügyfélszolgálat (06 40 242 242).