Használt Mercedes és smart börze (2004. március 21.)

2004 március 26 és 28 között az MB-AUTO Magyarország Kft. különleges ajánlattal lepi meg az érdeklődőket a Jahreswagen program keretén belül. A Jahreswagen a DaimlerChrysler AG magyarországi Mercedes-Benz vezérképviseletének saját járműparkjából származó, alacsony futásteljesítményű személyautóit jelöli.
A Mercedes-Benz Használtautó Börzén több, mint 70 db Mercedes-Benz és smart közül válogathatnak.
Az autók megbízható forrásból, közvetlenül a gyártótól származnak, üzembe helyezésük a hivatalos importőrnél történt. Mivel az eladásra kínált darabok életkora csekély (6 és 12 hónap közötti) és műszaki állapotukat folyamatosan ellenőrizték, ezért újraértékesítési lehetőségeik az átlagosnál előnyösebbek. Ami pedig az ajánlatot végképp ellenállhatatlanná teszi, az az átadástól számított két évre szóló, kilométer korlátozás nélküli garancia és az egyedi finanszírozás-biztosítás.
Az érdeklődők a március 26-28-i hétvégén az MB-AUTO Magyarország Kft. Hunyadi úti telephelyén (Bp. XI. ker. Hunyadi út 6.) méltó környezetben tekinthetik meg az egyedi kínálatot. Ha pedig valaki csak nézelődni
menne és mégis feltámad benne a vágy, hogy Mercedes-Benz tulajdonos legyen, az a helyszínen bármilyen márkájú használt autója beszámításával is megvásárolhatja a kiszemelt modellt.