A Subaru betör a magyar piacra is (2004. április 14.)

Nagyobb kép

A Subaru magyarországi ismertségének növelésére, a márka népszerűsítésére komoly erőfeszítéseket tesz ebben az évben az Emil Frey, a gépjármű magyarországi forgalmazója. Új dealerhálózatot építenek ki, s minden lehetséges kommunikációs eszközzel bemutatják majd a Subaru technológiai tulajdonságait a nagyközönségnek.
A Subaru cég a világ egyetlen olyan gyártója, amelyik minden autóját állandó összkerékhajtással (AWD) árusítja. Sávos Lajos, az Emil Frey Import Kft. vezetője kifejtette, az öszkerékhajtás a kanyarstabilitásban, a kormányzásban, a csúszós útviszonyok esetén, összefoglalóan a biztonságos vezetésben kimagasló jelentőségű.
A Subaru egyre nagyobb sikere annak is köszönhető, hogy a gépjárművek külseje most már az európai ízlésnek is megfelel, és az autózás szerelmesei az autó technológiai fölényét is egyre inkább elismerik. A Subarunál ez a párosítás még egy sor egyéb technológiával alkot egységes rendszert, s ettől kimagaslóak a vezetési tulajdonságai – hangsúlyozta a cég vezetője.